Go to ...

RSS Feed

14.06.2024

РУСНАЦИ МЕ ГОНЯТ, МАМО….


Чудих се как така Божков още не са го обявили за руски шпионин, но Гешев забавя, но не забравя. Явно в улисването покрай прибирането на колекцията му, е пропуснал да ни уведоми, че зад Черепа прозира дългата ръка на Путин. Явно човекът с каскета е приел в работата си като необорима презумпция, че всеки неудобен на властта съответно е руски агент или поне някаква връзка с Русия има.

Днес разбираме, че руснаци лобирали пред ОАЕ за пускането на Божков от ареста. Ама те отказали. Пък Гешев разбрал.

А сега още веднъж прочетете последните изречения. Значи, Русия иска нещо от ОАЕ, с които доста добре си сътрудничат. И шейховете се запъват – сакън, един с каскет от държавата на оня, дето танцуваше с нас танц със саби, си го иска, Путин, гледай си работата.
Представихте ли си го!?!

Сега очаквам отново обиски в дома на Божков, където ще намерят новичок, с който искал да изтрови правителството и конкурентите си, лични напътствия от Путин и банкови извлечения с преводи от Москва.

И аз, понеже съм жалостива, а виждам, че управляващите видимо влошават душевното си състояние във връзка с Русия, да им препоръчам спокойствие, осем часа сън за красота, розови хапченца, които да ги успокояват и ненатоварващи сеанси с доверен психиатър. Защото фобиите обикновено се влошават.

Елена Цонева Гунчева – адвокат
завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *