Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ


Мина доста време откак поредното средно училище в София затвори врати поради „низка икономическа ефективност“. Явно базата, която впрочем беше ремонтирана точно преди да закрият училището също не е нужна на държавата, общината, МОН или който й е стопанин!

От седмици там вилнеят тълпи от близката циганска махала „Факултета“, на талази снове леката куманска кавалерия от махалата и обезкостява, като за начало всичко що е метално, а това на първо четене са чугунените радиатори!


               


фото Мартин Стефанов

Не разбирам тази престъпна халатност на властите, които със своето престъпно бездействие не пазят собствеността, която всъщност е строена с парите на данъкоплатците, а не на капиталистическия охигархат, който строи подобни учебни и лечебни заведения с единствената цел да усвоява средства от държавния бюджет. И докато псевдо патриотите от ВМРО правеха митинги и затваряха бул. Никола Мушанов заради гетото то сега техните общински съветници не си мърдат и пръста за това което се случва в квартал Красна Поляна. 

Господа управляващи идват и местни избори и вие пак ще търсите електората за подкрепа, но ние ще ви припомним, как вие оставихте да бъде разграбвано общонародно имущество.

 

 

 

 

 

 

 

Емил Христов Величков – завършил Право

в Югозападен университет „Неофит Рилски“

член на „Съюза на юристите в България“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *