Go to ...

RSS Feed

14.06.2024

ТАЯ ВЛАСТ Я НЕ ПУСКАМ!


Този път Нинова успя да ме изненада. Мислех, че е все пак политик с опит и мисъл. Но тя упорито се държи за властта като наркоман за последната си доза. С впечатлението, че светът ще свърши, ако БСП напусне властта. Защо ли ми напомня за Борисов, който общо взето твърдеше, че планетата ще спре да се върти и ще се отмени гравитацията, ако той не е на власт.
Потъващият кораб на промяната завлича всичко и всички със себе си. А БСП като стара партия и най-голямата лява такава би трябвало да има повече политически усет. Това, което направиха днес, повече прилича на политическо харакири. А имаха възможност да се измъкнат с по-малко щети от тази ситуация. Че циркът на правителството Петков скоро ще приключи, се знаеше още при съставянето му. Въпросът не беше дали, а кога. Но БСП, за първи път от години видяла власт, предаде избирателите си за постове и заплати. Подкрепи декларацията, че Русия е агресор. Гласува за решение за изпращане на „военно-техническа“ помощ за Украйна. Отказваше да види износът на оръжие за там въпреки доказателствата. Подкрепи еврото. А избирателите им продължават да потъват в мизерия и бедност и в несигурност за утрешния ден. И Нинова, вместо да види докъде са докарали държавата и народа канадските далавераджии, се вкопчва като удавник за тях.
Но пък, както се казва, никога не трябва да пречим на врага да греши. Особено когато той самият е положил всички усилия да те превърне във враг!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Елена Гунчева

завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

https://t.me/elenaguncheva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *