Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

ДИКТАТУРАТА


Диктатурата има само едно лице- ясно разпознаваемо, отблъскващо, зловещо.

Диктатурата е насилие и ограничаване на човешките права за запазване на властта .
Диктатурата е премахване на независимостта на съдилищата, въвеждане на цензура върху средствата за масова информация, ограничаване на дейността на независимите от правителството организации.
Крайните форми на диктатура, стремяща се да контролира цялостно обществения и дори личния живот, се нарича тоталитаризъм.

Познато, нали?…..

Ако отстъпим днес, утре диктаторския режим на Борисов ще пролее кръв и ще напълни арестите.
Ще пречупят крилете на децата ни и ще ги приковат завинаги към земята – така се създават роби, които да раждат роби и да изстрадват живота си в робска земя.

Диктатурата няма милост, защото съществуването и зависи и се гарантира чрез репресии, ограничения, смазване на всяка проява на съпротива.

Изборът ни е само един.
Борисов няма да подаде оставка и ще се бори за всеки ден.Мразен от милиони българи, осмиван от света, разследван от чужди служби, наясно с престъпната си дейност , той ще воюва чрез силовите структури докато може за да остане на власт.

Нашето единствено успешно действие е да продължим , да бъдем още повече, по- гневни и категорични, срещу рева на Чудовището да покажем силата си, да покажем зъби и мощ.

Срещу диктатурата на Борисов се изправя българският лъв.Време е да проехти рева му – предупредителен, но и безкомпромисно решителен да воюва за свободата!

 

 

 

 

 

 

 

 

Румяна Ченалова

юристка – бивш съдия наказателен състав

 в Софийски Градски Съд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *