Go to ...

RSS Feed

04.03.2024

АЛО – АЛО


В днешно време прокуратурата размята по медиите едни чатове и разговори на неудобни на властта. А аз се питам защо същата тази прокуратура не повдигна обвинение на Борисов за записа „Ало, Ваньо“, който е откровена търговия с влияние, ако не и корупция в особено големи размери. Замесените в този разговор, с изключение на Борисов, са мъртви. Случайно? Ваньо Танов рязко почина от инфаркт скоро след записите. Мишо Бирата също внезапно се спомина. Прокуратурата не видя нищо нередно в това.

Въпросът е: в Наказателния кодекс Борисов и гербавите изключени ли са от наказателноотговорните лица? За престъпленията на управляващата мафия излизат постоянно аудиозаписи, чатове, документи, а прокуратурата умишлено продължава да си гледа в пъпа и да обвинява тези, които не се подчиняват на управляващата мафия, превзела държавата!

https://www.youtube.com/watch?v=-AI6jSsI3kQ&fbclid=IwAR3K0Pd0SIvyZA1yMvX68_gXvZ2hyL5v5wbJ39OqizijuJ6H2EcYq_XRQr8

И преди да ми размятат чатове, прокуратурата да провери сериозно как са починали Ваньо Танов и Мишо Бирата и ако на записа е гласът на Борисов, да внесе обвинителен акт в съда!!!

Елена Цонева Гунчева – адвокат
завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *