Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

ЩАБА НА ГЕРБ


Фатмаците на Боко, дето ни бяха погребали с невиждана ярост в чували, изведнъж отпуснаха мерките, като че ли вирус никога не е имало
20.05.2020
Владимир Алексеев, България
Поред на номерата в синхроничност:
– Веднага след приключването на цирка с „яко ще мрете в чували с трупове“, цирк, дал възможност на Борисов да запази Диктатурата на Хунтата и не само да я запази, но и да я втвърди, цирк, докарал държавата до тотална катастрофа, Васил Божков откри брилянтна шахматна партия.
Капка по капка. Докато ги удави. А далдисването им предстои.
– Режисьорите задействаха коцета-моцета не толкова да „свалят властта“, колкото шум да става по канала. Тия затуй им трябват, за друго не стават. И да зацвърчи олиото в тигана.
– Радев за първи път употреби „ако аз управлявам“ и подпука Боко и Диктатурата на Хунтата му.
– ДПС майсторски успиват авера си Боко – видимо уж го ласкаят и са с него, отзад обаче, зад кулисите, на посветените е ясно /б.а. – АФЕРА писа още преди време за това/, че Боко и Пеевски са един срещу друг.
Нищо, че Борисов играе с крак, чак ще събори бюрото, и целия се тресе на брифинг, като го питат за Пеевски – дарявал и бил „обикновен депутат“.
– В паникьорството си фатмаците на Боко, дето ни бяха погребали с невиждана ярост в чували, изведнъж отпуснаха мерките, като че ли вирус никога не е имало.
Като се осере икономиката на една цяла държава, вече няма накъде. Ставаш излишен. А и на Боко още не му е ясно има ли изобщо шанс да се спаси, толкова перфидно го успиват Режисьорите.
– Горанов – първа основна мишена на Васил Божков – каканижи изпотен и лъщящ как нямал спомен за Божков.
И – бам! – Режисьорите моментално му припомниха и му наредиха УЖ да се ръпчи за намаляването на ДДС-то, брех, и голям „смелчага“ срещу Шефа си, и така да се потърси повод за оставката му, че да не излезе, че си отива заради скандалните разкрития на Васил Божков.
Все пак „Влади“ бая работа свърши на Хунтата.
– АФЕРА ви го написа наскоро – коронавируса осуети процесите, които трябваше да се завъртят през март. Мъртвилото обаче приключи. Сега просто започва екшъна. И онова, което има да става, ще е есента и в края на годината.
Засега се нагрява тенджерата под пара.
– А! И да не забравим маньовъра с ФК „Левски“. Що измекяри лъснаха, що въздухари се набълбукаха, хабер нямайки, а и акъл, за да схванат какво точно се случва.
Защото Божков, за разлика от Боко, е умен пич. А Дубай? Дубай, драги зрители, е пресечна точка!
– Каскет Гешев е на стендбай и му натискат копчето само от време на време да се явява с някой селска акция. Да бяга на място. Да тренира коленете, че да не му омекнат, когато дойде ред за Голямата акция, наредена от Режисьорите.
Нищо не е случайно, драги зрители.
Като си останахте зрители, така ще е. С шубе не става да се качиш на сцената.
Веселина Томова

Triphon Triphonov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *