Go to ...

RSS Feed

19.04.2024

ОЧАКВА НИ НЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, А ДЪЛБАЕНЕ НА ДЪНОТО


Онуй е силно притеснен от намаляващите приходи в бюджета, поради което вместо да намали разходите на безумната администрация и да си смъкне задните части от джипката, която гълта пари, стигащи за изхранването на десет семейства, решава да увеличи приходите, тоест да увеличи данъци и такси.

Понеже тол-системата не задоволила очакванията му за пълнене на портфейла, сега ще се увеличи пътната мрежа, за която ще важат тол-таксите, тоест ще се увеличи тежестта върху обикновения български гражданин. Помощи ли?!? Ние ще помагаме на гербавите, не държавата на нас!

В същото време Европейската комисия заяви, че парите, които се дават, ще се обвързват с върховенството на закона /!?! – минута мълчание в памет на българското правосъдие/. Също така ЕК очаква планове за въстановяване с екологична насоченост. Да се хванем ли на бас, че управляващата шайка няма да може да се справи? Също така ЕС има намерение да въведе нов данък върху пластмасовите изделия. Така че бедна България да му мисли!

Помощите са под въпрос, но увеличените данъци и такси са ни в кърпа вързани. Защото ни управляват престъпници, а не държавници!

Елена Цонева Гунчева – адвокат
завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *