Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

ДЛЪЖНИ СМЕ! ДА ГО НАПРАВИМ!


Младите хора са други хора.С различна мисъл, самосъзнание и отношение към света.По- практични, но и по- безкомпромисни.Когато достигнат своята емоционална зрялост и намерят отговорите за смисъла и мястото си в социума, ще заявят правата си и ще ги отвоюват по най- добрия начин.Качествените млади българи у нас и в чужбина, които градят своите ценности върху неотменяемите правила за добро и зло, честност, доблест, справедливост са Спасителя на България.

Ние сме останките от миналото, управлявани от тинята на това минало.Объркани, без вяра и ясна представа за бъдещето, с оглозгана ценностна система, роби на съмнения и страх, жертви на случайността да се родим и живеем в различни времена с различни ценности.

Въпреки това и може би тъкмо заради това СМЕ ДЛЪЖНИ да направим единственото което можем днес – да отидем пред урните и да дадем ясен и категоричен отговор на диктаторското уплавление на ГЕРБ!
Ако сме много, ако сме заедно , всички опити за манипулация на изборите ще са безуспешни.Срещу два милиона гласа подмяната на гласове ще е нищожна.И обратното – при ниска активност манипулациите ще са по- голям процент- математика😊

Това можем да направим.
ДЛЪЖНИ СМЕ!
ДА ГО НАПРАВИМ!

 

 

 

 

 

 

 

 

Румяна Чаналова

юристка – съдия наказателен състав

 в Софийски Градски Съд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *