Go to ...

RSS Feed

19.04.2024

СЕРИОЗНИ И НЕСЕРИОЗНИ УДАРИ ВЪРХУ НАРОДА….


Министър Горанов, с явно самодоволство днес заяви, че увеличението на данъка върху стари автомобили не било сериозен икономически удар върху гражданите. Някъде с около лев на месец – тоест около 12 лева на година. Браво, бе Горанов! Колко му е 12 лева. Ти това дори за пари не го смяташ!

Само че, понеже дори най-некадърният икономист би трябвало да може да смята, да сметнем сериозните и несериозни финансови удари върху народа: увеличиха се ток, парно, вода, горива, данъци, застраховки, цени на всичко. И то много повече от 1 лев месечно.

И когато разсъждавате от висотата на многохилядната си заплата за сериозни и несериозни финансови удари, се опитайте да си представите, че сте пенсионер с 300 лева пенсия и сериозно заболяване. Или младо семейство с две деца под наем, в което само единият работи. Е, колко са сериозни ударите – дотам, че човек да му се иска да скочи през прозореца, защото не може да оцелява….?

Голямата грешка ви е, че вие се откъснахте изцяло от народа си! Вие не знаете как живеят хората под ВАШИТЕ ПОСТОЯННИ УДАРИ. ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ КОИТО ДОТОЛКОВА СЕРИОЗНИ, ЧЕ НАРОДЪТ Е НА КОЛЕНЕ! НЕ ЗАЩОТО НЕ РАБОТИ, А ЗАЩОТО ДОХОДИТЕ НЕ СТИГАТ ЗА ЖИВОТ – НЕ КАЗВАМ ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ, А ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НЕ СТИГАТ!

Вие се подигравате с хората. САМОЗАБРАВИХТЕ СЕ! Кой сте Вие, че да си позволявате да казвате, че това не било сериозен удар – без да коментирате всички цени, които вече се вдигат главоломно?

НАГЛОСТТА, БЕЗСКРУПУЛНОСТТА И АЛЧНОСТТА НА УПРАВЛЯВАЩАТА ХУНТА ДОКАРА ДО МИЗЕРИЯ НАРОДА НИ! И ПРОДЪЛЖАВАТ – ДОКОГА? НА ФОНА НА МИЛИОНИТЕ БОНУСИ, РУШВЕТИ И ЗАПЛАТИ, КОИТО СИ РАЗДАВАТ ГЕРБОПОМАЗАНИТЕ!!!

МАХАЙТЕ СЕ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Елена Цонева Гунчева – e адвокат

завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *