Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

КАРАЯНЧЕВА КЪРТИ МИВКИ!


Потресаващото изказване на една особа, явно известна сред партийните си среди с други умения, а не с мисловна дейност поради липса на инструментариум…Започва дори да ми става интересно, защо ГЕРБ тръгват срещу Президента Радев с възможно най-семплите си интелектуално представители. Загадка!

Значи да видим какво точно е казала видната "мислителка", в момента подвизаваща се като Председател на НС поради липса на какъвто и да е потенциал от страна на управляващите до посочат достойна кандидатура. Президентът бил пряко избран от народа, ама нищо не можел да направи и да не си въобразявал, че можело да си разшири правомощията. А, бе, бяла птицо, ТЕБ КОЙ ТОЧНО ТЕ Е ИЗБРАЛ? Ако не те бяха вмъкнали по партийни заслуги в пропорционалата листа, някой щеше ли и името ти да разбере някога? Защото освен това, че си от ГЕРБ и с дебилните ти изцепки по медии и социални мрежи, с нищо друго не си известна!

Кой ще гласува за Президента, ако има по-големи правомощия ли??? Ами много, много хора….много повече, отколкото ти някога би си мечтала да гласуват за теб например. Но ето, ти, щастлива птицо, без никой да ти е знаел заглавието преди изборите, с усърдно лакейничене, зае длъжност, с повече правомощия от човека, за когото гласува цял народ!

И вместо да замълчите, превръщате този факт в източник на злорадство и критики към Президента! Много странно….

Започвате да се изнервяте….ама много! Защото това не е ирландската ви пастирка с малоумната усмивка на човек,който отдавна е забравил да си взема розовите хапченца! И народът вижда това. Поне не се излагайте! Срамни и жалки сте!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Елена Цонева Гунчева – e адвокат

завършила Право в ПУ "Паисий Хилендарски"

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *