Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

Привет приятели


Мажд Алгафари

Съгласно някакъв си регламент на ЕС спряха излъчването на руските телевизии. Въпроса не е в това, че аз ги гледам. Аз размишлявам и нито една медия не може да ми налива акъл у кофата.
Но, не това е проблема. Някой запитва ли се, защо сега? Какво се е случило, че изведнъж се прие този регламент? След три седмици се навършва една година от началото на специалната военна операция на Русия в Украйна. ЕС планувано около 24-ти февруари ще нападне медийно Русия. Те очакват Русия да отвърне на този „медиен огън“. Знаят, че Русия разполага с изключително много информация за натовските бази в Украйна, както и достатъчно много информация за предназначението на био-лаболаториите разпръснати по цялата територия на Украйна. Русия разполага с много информация за съдбата на „дарените“ оръжия от запада на Украйна. Знае и разполага с информация, кои държави изпращат легално оръжие в Украйна и кои изпращат нелегално. Знаят къде отиват тези оръжия. Кой ги купува. Кои са посредниците. Знаят и то много. ЕС се опасява, Русия да не отвърне на нападките по случай годишнината с разкриване на тази информация или на част от нея, защото това ще разклати устоите на целия ЕС. Та, ЕС се опитва предварително да дръпне шалтера на руските медии, защото в противен случай, ако не ги спрат, то вероятността Русия да разпространи тази информация на годишнината е много голяма. А, ако спрат руските медии след като от Русия започне да разпространява неудобната за ЕС информация, то тогава, това ще рефлектира срещу ЕС и ще надигне европейските народи. Да, ама тия мазняци от ЕС не си дават сметка, че голяма част от хората разполагат с интернет и черпят информация от там, а не от руската телевизия.
Много хора са като мен. Аз вярвам на усещанията си, а не на пропагандата. Каквито и очила да ми сложат от ЕС, аз ще виждам това, което усещам.
Същото като при фейса. Това, че ме блокират, няма да ми затворят устата, нито пък ще променят възгледите ми. Разберете го, евро-чиновничета.
Може да манипулирате простите, но не и мислещите.
Поздрави: Дедо Мажд Алгафари преди да спрат и моите мисли, които излагам през социалните мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *