Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

МАЙДАН И АХМАК СИЛА


Силата на глупаците, особено когато е подплатена с пари, е сериозен фактор. Вчерашното изпълнение на украинци и родни психодесни разбрахме, че е щедро подплатено от „Отворено общество“, които дори не се крият как плащат на родни предатели да правят проблеми в България.
Категорично НПО-тата трябва да бъдат поставени под сериозен контрол, като тези отвън и финасирани отвън или да бъдат забранени, или да бъдат обявени за чужди агенти със засилен коннтрол. Как си позволяват соросоидни фондации да плащат на български предатели да крещят по българските улици, да защитават чужда държава и чужди граждани и да оскверняват паметници и посолства? Къде БЛЕЯТ нашите служби? Къде е Рашков? Или никой не смее да се намесва в работата на американското посолство и неговите проводници в България?
В момента в България усилено се предизвикват условия за граждански стълкновения. Не защото българският народ мизерства, не защото Кирил Петков е най-големият ахмак, нагазил в управлението на България, не защото вече няма бъдеще за децата ни тук, а заради една чужда война. Демократична Украйна, опс, България, толкова отявлено продават и предават България и българите, че в една нормална държава щяха да бъдат подведени под наказателна отговорност за действията си. Психодесните, които ударно заработват долари за предателството си, голяма част от тях – доносници на Държавна сигурност и храненици на „Америка за България“, плюят Родината ни и я вкарват във война. Службите и прокуратурата МЪЛЧАТ и бездействат!
Вчера по улиците на София се изляха много пари. Либерална работа беше украинския марш, който мина през центъра и стигна до Руското посолство. Очевадно се видяха парите, хвърлени за материали и участници. Да, имаше и няколко ахмаци, които заради личната си омраза към българите се бяха включили в шествието. Без всякаква изненада видях и знаме на ЛГБТ в борбата за Украйна на българска територия. Както казах – либерална работа! Прожектирането на снимка на любимеца на психодесните АХ и кутиите с боя показват единствено агресия, простащина и злост, типични за нацистите.
Крайно време е предателите да бъдат подведени под отговорност за действията си. Крайно време е да изхвърлим от България хранениците на Сорос и Козяк. Крайно време е да се забранят политически партии, развиващи антибългарска дейност. Крайно време е от политиката да бъдат изхвърлени глупаците, които съсипват държавата. Защото глупакът е голяма сила. Един дори добронамерен глупак може да направи повече поразии и от умен враг. А ние си имаме в управлението най-големият глупак в историята ни. Ахмак-силата Кирил Петков.
Затова утре, 11 май 2022 година, от 18.00 часа излизайте на протест. За ненамеса във войната и против управлението на глупака.

 

 

 

 

 

 

 

 

Елена Гунчева

завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

https://t.me/elenaguncheva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *