Go to ...

RSS Feed

04.03.2024

ЧЕТВОРЕН СОЦИАЛИЗЪМ


Изумява ме поведението на някои представители на БСП. Вместо да си гледат проблемите на партията, която се разпада и губи ударно избиратели, се занимават с протеста на Възраждане и то на стил, по-скоро подходящ за улицата или за ГЕРБ. Вече разбирам защо много хора ги мразят. Горе-долу имат някакъв разум, докато са в опозиция, но властта им действа като силни субстанции и предизвиква най-лошото в тях.
В Народното събрание най-много нарушения на правилника и най-сериозното заглушаване на опозицията си позволяват именно социалистите. Те всячески се стремят да се докажат на ПП и американското посолство, тресейки се от ужас да не загубят подхвърленият им от ПП кокал. То абстиненцията за власт била страшно нещо!
Само ще напомня на самозабравилите се социалистчета, че който е тръгнал с тях, се е провалил. Провалиха Тройната коалиция, сега ще провалят и Четворната. Самоизяждат се и леят омраза срещу всеки, който застрашава властта им, без значение от цената, която ще платят. Поведението им минава границите на допустимото и погнусява.
Под маската на социална партия съсипват България. Нищо общо вече нямат с идеалите на социализма, а само освирепяла жажда за власт. То е ясно, че ще стоят в тази коалиция до последно, защото иначе власт следващите 30 години няма да видят, но приятелски съвет към по-старите кадри в БСП – озаптете си пуделчетата. То тая работа – политиката, не е като разнасянето на кафе! Макар всъщност и за там все пак някакво ниво на възпитание и спазване на правилата се изискват!

 
 
 
 
 

 

 

 

 

Елена Цонева Гунчева – адвокат
завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *