Go to ...

RSS Feed

14.06.2024

ЗАЩО КЪЛНЕТЕ СТАЛИН, А МЪЛЧИТЕ ЗА ЧЪРЧИЛ И РУЗВЕЛТ?


Въпросът ми е към онези, на които всеки ден им трака напусто ченето и ръсят простотии. Те обичат да проклинат Сталин, ала не обелват и дума за неговите други двама партньори – Рузвелт и Чърчил! Ами ако не знаят, да знаят: още на Ялтенската конфоренеция на една салфетка е било разпределено влиянието на трите световни сили. За техен ужас – ние попадаме при Сталин! Второ, кретени, престанете да бръщолевите, че Народния съд е измишльотина на комунистите! Пак тримата Велики на среща вземат и това решение: във всички европейски държави след победата да има Народен съд за нацистите и техните помощници!
Трето: на 1 октомври 1944 година се подписва не мирен договор, а Споразумение между СССР и България като страна, победена и от хитлеристката коалиция. Точка първа е.: Народен съд, с наблюдатели от трите Велики сили. Първият подпис е на Никола Петков, празнословци! Тогава , в Отечественофронтовското правителство, има само трима комунисти министри! Ама толкова ви е акъла, правителството става комунистическо след 1946 година!
Четвърто: Лагерите! Аман! Лагери, ако не знаете, прочетете, е имало и преди 9 септември 1944 година, но в тях са били пращани комунисти. Защо мълчите? Постановлението за новите лагери се приема от Отечественофронтовското / тъпанари – не от комунистическо!!/ правителство през 1945 година и първият подпис за това е пак на…Никола Петков! Стига с простотиите на Бойко Борисов за дядо му, пък на другия за стринка му и така нататък. Вярно е, че в първите дни е имало и хаос, имало е изстъпления – дядото на Бойко е убит от криминални типове!!! А той ръси простотии – от Държавна сигурност! Абе, пожарникар, тогава още няма Държавна сигурност!
И за тези пак дето кълнат Сталин: запишете си го, кретени ,с големи букви: Ако не се е намесил Сталин, България щеше да бъде тухли и камъни от бомбардировките! Руснаците, като идват, не убиват нито един българин, ала в бомбардировките на вашите любими американци и англичани загиват три хиляди невинни българи! Това не го ли знаете, папагали? Защо се правите на разсеяни – в кое демократично управление се дават по 50 хиляди лева за глава? Вашият любим цар дава за глави 60 милиона!
Не знаете ли, че България остава непипната, макар че е била фашистка и победена държава, благодарение на: партизанското антифашистко движение, Народния съд и участието ни във финала на Втората световна война! И въпреки това, вашите любима западна икона – Чърчил, на Парижката конференция е искал България да бъде съсипана: Къстендилски и Благоевградски окръзи – към Югославия! До Асеновград – на Гърция! Ало, поклонници на евроатлантическите ценности, какво щеше да бъде България? Та, когато плюете, мерете си храчките, защото падат по лицето на майка България!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стефан Северин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *