Go to ...

RSS Feed

20.05.2024

Кой управлява българските управляващи?!


Само за ден паднаха маските на трима ключови наши управници.
Сутринта министърът на образованието Денков говори около 20 минути в национален ефир и не каза нищо за качеството на образованието, предстоящия ден на народните будители, обезбългаряването на учебната програма или нещо съществено за проблемите и предизвикателствата пред българското образование.
Следобед министърът на здравеопазването Кацаров обяви въвеждането на противоестествена и дискриминационна мярка, против волята на болшинството от българския народ. Зеленият паспорт е началото на края на демокрацията и човешката цивилизация във вида, в който си го представяме обикновените хора, средната класа, по света и у нас. Срещу тази мярка, както и съпътстващите я задължително експериментиране и масова психоза, се провеждат масови протести вече месеци наред по целия свят, докато почти всички правителства, сякаш управлявани от тайнствен задкулисен център, налагат с различна сила еднопосочна унищожителна политика.
Надвечер президентът Радев, вместо да излезе и да коментира абсурдните решения на назначените чрез него министри, се покри тихо и се опита да отклони вниманието от скандала, като публикува странични теми във фейсбукпрофила си. Преди да състави служебно правителство и да поеме кормилото на държавното управление, Радев беше символ на промяната, противник на задължителното ваксиниране (вижте изказването му от декември 2020г.). Сега се обръща срещу народа си, пренебрегвайки волята на 80% от българите, против принципите на хуманизъм и демокрация.
Нямаме бъдеще с управляваните от външни господари управляващи!
Длъжни сме да им се противопоставим и да си върнем националния суверенитет!
Обединение! Съпротива! Градивни действия!
Време разделно е – предстои Възраждане или унищожение!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

адвокат д-р Георги Михайлов

завършил право в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *