Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

3ти МАРТ – КРАЯ НА ЕДНО РОБСТВО


В последно време на нас взеха да ни вменяват, че видите ли „робство“ е едно пресилено и даже измислено от „комунистите“ определение – за да могат да контролират още по-добре умовете на хората! Днес е така да се каже „политкоректно“ да се говори за „османско владичество“. Аз лично, като историк за владичество бих приел византийското управление на нашите земи и ще ви кажа защо:  на първо място защото нашите боляри не са загубили титлите и владенията си а просто са започнали да плащат данък и да служат на василевса и второ защото българите стават пълноправни членове на империята! Нищо от това при турското управление не съществува: българите без значение от сан и род са абсолютно безправни и същества – за турската империя те стават РАЯ, която в това число се е продавала на капълъчарши почти до края на ІХХ век, за което има документални свидетелства на договори за покупко продажба на роби.

Днес определението турско е изхвърлено от историческата фактология. Подменят се текстове на песни, училищни програми – филмира се ново визионерство за „цветущото“ положение в което се е намирала РАЯта! Странно е поведението на високопоставени лица от държавния апарат на днешна Бъгария, когато техните действия са насочени откровено в тази насока! Нормалният здравомислещ човек започва да си задава въпроси;- „Какво им е на тези хора, уж са българи, а се държат като еничари?“.

Всичко това може да означава само едно и то е национално предателство, а за това и в тази насока работи ГЕРБерската ХУНТА! За да променим курса който ни задават към самоунищожение, Борисов и неговите господари от Брюксел и Вашингтон – трябва да излезем на изборите и да изберем алтернатива на статуквото. Такава алтернатива към днешна дата са много ограничен брой политически формации. Нашето сдружение от самото начало на своето образуване има за цел борба срещу статуквото и системата, която ни наложиха. За това по мнение на БОНС най-високо доверие от партиите и коалиции отиващи на изборите заслужава: ПП ВЪЗРАЖДАНЕ на Костадин Костадинов и това е защото тяхната програма е най-близка до нас по отношение запазване на традиционните български културни и духовни ценности!

Нашите най-добри експерти в лицето на:

                                     

приеха да станат водачи на листи съответно в София и Пловдив. Да им пожелаум успех и да ги подкрепим в справедливата борба срещу продажния режим на Борисов и неговата ХУНТА!

 

юрист, историк, педагог, общественик

председател на БОНС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *