Go to ...

RSS Feed

20.05.2024

ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СЛОЖИМ ДРУГИ МАСКИ!


Както и се очакваше, след скандалите тези няколко дена, внезапно се увеличиха и заболелите от ковидообразната идиотия. Започвам да си мисля, че МЗ и Генкоронавирусщаба са на щат към пиар отдела на Борисов. След всеки скандал с него, затварят държавата и ни слагат маски и забрани да се събираме повече хора.

https://www.facebook.com/kijty/videos/10221952163571741/

Едно откровение от човек намиращ се на т.н. „първа линия“!

Светът се убеди, че вирусът не е толкова страшен. Ако така реагирахме на всяка зараза, в барокамери трябваше да живеем! Ясно е, че Онуй е готово да жертва и икономика, и туризъм, и хора, за да си спаси задните части, лъснали по страниците на всички световни медии!

Вече ни писна! Тези парцали на устите ни няма да ни спрат да говорим. И нямаме намерение да се разболяваме в жегата, като носим мръсни парцали на устата си! Толкова сте тъпи, че дори не посочвате какво да правят например астматиците, които се задушават от маските? Или малките деца?! И хайде сега да не ми спорят някои, че децата така се пазели – всички, включително Генкоронавирусщаба потвърдиха, че маските са, ЗА ДА НЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ ДРУГИ, АКО НИЕ СМЕ БОЛНИ. Ами ако не сме?

Правите ни на пълни тъпаци. На фона на скандалите, вместо оставки, ни задължавате да носим маски и да се гледаме подозрително, да не говорим едни с други под страх за живота си.

Няма прокопсала диктатура. И краят на всички диктатори обикновено е кървав и зловещ. Защото ние можем и да сложим маски, но има различни видове. Изгледайте си още веднъж филма „В като Вендета“. Скоро и за вас ще настъпи вендета. И тогава прошка няма да има. А маските ще плашат вас, а не нас!

Елена Цонева Гунчева – адвокат
завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *