Go to ...

RSS Feed

19.04.2024

ХЛАДИЛНИТЕ КАМИОНИ


„Хладилните камиони да извозват трупове…детските площадки да станат морги…“ Борисов произнесе тези думи днес – на Велики четвъртък – денят, в който Синедриона произнася СМЪРТНАТА ПРИСЪДА на Иисус, потвърдена от прокуратора на римската провинция Юдея, Пилат Понтийски.

Думите на Борисов звучат по същия начин – като зловеща прокоба – присъда, като картина на бъдещето, която и най- големият ти враг няма да пожелае.

Борисов се видя като месия, почти се нареди до Христос с действията и думите си “ Искам да ви спася“.
Кой баща или майка биха спасявали децата си, рисувайки картини на жестока смърт , апокалиптични сюжети за бъдещето на света и заплахи, граничещи с виденията на асоциални психопати – садисти.

Той не е наш спасител и баща.
Борисов е на границата между реалността и зоната на здрача.
Причината не е любовта към народа…ако съществуваше, би показал тази любов по- рано, за да не стигнем дъното на най- мрачните класации.

Причината е в невъзможността да прромени ситуацията, която ,като наклонена плоскост бавно, но сигурно го води към закономерният му политически край .
Пари няма, хилядите престъпни посегателства в изпълнителната власт не могат да се заличат, защото парите винаги оставят следи, испанското и американско правосъдие не може да купи, народът го мрази, краят на политическата му кариера ще е началото на серия от досъдебни производства, съдебни процеси, присъди и затвор до края на дните му.
Знае го.Това го влудява.Трупове и морги изпълват съзнанието му.

Каза ни го днес – на Велики четвъртък –
като Синедриона, като Пилат Понтийски.
Отдавна сме на кръста…благодарение на управлението му.
И скоро, много скоро всеки ще трябва да отговаря за действията си против България!

 

 

 

 

 

 

 

 

Румяна Ченалова

юристка – бивш съдия наказателен състав

 в Софийски Градски Съд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *