Go to ...

RSS Feed

20.05.2024

ДЪРЖАВАТА НЕ Е НАШ ГОСПОДАР


Онуй продължава с чувалите с трупове, този път и детските площадки в болното му съзнание се превърнаха в морги. Този човек носи само тъмнина, където и да мине. Само зло, болести и смърт. Смачква психиката и разума на българския народ, докарва до отчаяние милиони нормални българи.

А прокуратурата немей. До настоящия момент НЕ СА МИ изпратили входящия номер на сигнала ми срещу Бойко Борисов, Венцислав Мутафчийски и Кирил Ананиев. Въпреки обаждането ми до информационния център вчера и уверенията им, че до десет минути ще го изпратят на имейла ми. Смущението им беше голямо. Но иначе прокуратурата се самосезира срещу враговете на властта, нали? И са много чевръсти да затварят устата на неудобните.

И заради тяхното мълчание днес Онуй продължи с думите си да сее страх и смърт….не пожали дори децата. Как ще обясните на детето си, че на детската пързалка мутрата смята да прави морга?!?

Днес, в Деня на Конституцията и юристите, призовавам всички българи – отстоявайте правата си, държавата не е наш господар, политиците не могат и нямат правото да управляват живота ни. Ние имаме правото да ги избираме и да ги контролираме. И да ги свалим, когато покажат, че не стават!

Защото ГОСПОДАРЯТ НА ТАЗИ ЗЕМЯ Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!

Елена Цонева Гунчева – адвокат
завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *