Go to ...

RSS Feed

20.05.2024

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО


Време е всеки българин да определи позицията си. И тя не е на дивана в къщи с бира в ръка. Тези, които са там, са най-страшните поддръжници на управляващите, защото те разчитат на тяхното бездействие.

В тези времена на проверка, възход и падение, след 30 години имаме достоен човек, който може да въздигне България на историческото място, което заслужава една тринадесетвековна държава, направила за Европа повече от много от сегашните господари в Брюксел. Президентът Радев е човек, който поставя България над всичко. Човек, който държи на семейните ценности и българските традиции, човек на честта и уважението към всичко българско.

От другата страна са предателите. Които предадоха националния ни суверенитет.

Тази земя колкото една човешка длан е тясна за патриотите и предателите. Едните трябва да победят окончателно.

Тези дни са на последна битка. Битка между доброто и злото. Между колонията на САЩ и великата и древна България!

Ние сме наследници на българи, които не са падали на колене пред трудностите. Героите, които почитаме, са едни от нас, българи! Затова да направим исторически избор и да зачеркнем тази тридесетгодишна черна страница в историята ни!

Моят избор е генерал Румен Радев! Достоен за България! Мой дълг е да избера това, което е добро за Отечеството ми! Заради бъдещето на децата ни. Заради България!

Бог да пази Президента Радев и България над всичко!

Елена Цонева Гунчева – адвокат
завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *