Go to ...

RSS Feed

19.04.2024

РАБОТАТА ВИ ПРАВИ СВОБОДНИ. РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА.


Минаха изборите и управляващите извадиха балтията. Надали има друго правителство, което толкова много да подозира народа си в мошеничество и измами. Според баба Даритяга, драстично се били повишили болничните, тоест симулантите и измамниците, били повече и точели държавните пари. Значи, непалщането на първия ден от болничните не е драстично орязване на социални права, а борба с мошениците и измамниците. Направо борба с организираната работническа престъност. Учудвам се как още не са изпратили ГДБОП да проверява кой си лежи в леглото с температура и чайчета и кой симулант ходи например да вади картофи. Обръщам внимание на компетентните органи – веднага да се включат службите в борбата със симулантите!

За управляващите болни е равнозначно на измамници. След като са живи и шават, значи могат да ходят да работят за 600-700 лева. Да произвеждат, за да могат новите капиталисти да пушат пури по 200 лева и да си купуват най-новия поръчков модел топ-автомобил. Какви са тези симулации?!? Ако не умре на работното си място, значи е симулирал!

Това е то – народ от измамници. За такива – работа, работа, работа! Работата ще ви направи свободни. Сещам се за мисъл на един виден философ, че човек докато е жив, не е свободен. Значи със смъртта идва и свободата. Работете! Скоро ще бъдете свободни!

За 2018 година в България са починали 108 526 души – симуланти. А са се родили 62 576 нови граждани. И понеже българите са мързеливи симуланти, тях ги мързи и да раждат. Не могат да сместят деца, работи и допълнителна работа, защото доходите не стигат. Затова с тая работа са се заели професионалистките от уязвимите групи. Те не са симуланти. Те са уязвими. Могат да ходят накичени с кило злато да си вземат социалните помощи, но иначе са много почтени. Като им се дадат по 100 лева, отиват и „фъргат“ глас, за когото трябва. Ей такова население трябва.

България е на първо място по сърдечносъдови заболявания. Онкоболните са огромен брой. Всеки втори има хронично заболяне. Децата постоянно боледуват. Държавата ни трови с мръсен въздух, замърсена и дори липсваща вода, трепят ни по улицата пияни недорасляци с лъскави джипове, пробутват ни ГМО и отровна храна, изклаха прасетата на българите, за да ядем замразено двайсетгодишно месо, ядем ябълки от Аржентина, докато българите изсичат овощните си градини, защото са на загуба. Но иначе симулираме….

Всеки месец плащаме осигуровки. Разбра се, че втора пенсия – на мук! Сега и за болничните става същото. Защото се подразбра, че бизнесът приемал това като първа стъпка към изтребване на симулантите. След което ще си внесат работници от Индия, Китай, Виетнам и ще станат щастливи робовладелци. А българите – Бог да ги прости! Те вече са свободни…..

Елена Цонева Гунчева – адвокат
завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *