Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

КРИЗА Е !


Криза е когато управляваните не искат, а управляващите не могат да управляват както досега.
КРИЗА Е !
Преодоляването и е закономерно и неизбежно – по мирен или революционен път и ТЕ го знаят.
Ето защо ще подготвят планове А, Б, С ….
за да осигурят безметежното си съществуване след това – чрез нови политически формации, троянски коне, негласни коалиции.Ще вложат пари, ще ползват компромати, ще изнудват.
Грешат в едно – старите познати средства няма да им помогнат, защото кризата е различна – най – тежката в новата история на България.И реакциите са различни.
Заблуждават се и че светът ще направи поредния политически компромис.Няма да се случи, защото кражбите ИМ отдавна преминаха границите ни.Дори и да си уредят всеопрощаващ Главен прокурор, има възможност чрез законови средства нещата да бъдат подредени /променени/ справедливо.
Промяна ще има!
След това ще трябва да се доверим на някого.Огромна отговорност е, защото България е на ръба на скала и парализирана от отчаяние се взира в пропастта , която е бъдещето и.
Нужно е да бъдем предпазливи, разумни, активни и отговорни.Властта е пробен камък за човешките добродетели.Устояват тези, в чиито очи няма да открием блясъка на алчността, самолюбието, непревъзмогнатите комплекси.
Отговорността, която ще носим с избора си е огромна, защото от този избор зависи дали България ще пристъпи към пропастта или ще намери нов път .

 

 

 

 

 

 

 

 

Румяна Чаналова

юристка – съдия наказателен състав

 в Софийски Градски Съд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *