Go to ...

RSS Feed

19.04.2024

НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО


Шайката, подкрепена от практикуващите патриотинг от ВМРО и етническата турска партия ДПС, одобриха договорите за доставка на Ф-16. Въпреки мнението на експертите, на народа и на всички със здрав разум. Въпреки, че за тези самолети с недокомплектовано въоръжение и модел отпреди повече от половин век, ще дадем накуп пари, които могат да позволят на много пенсионери и болни да оживеят. За управляващата шайка се видяха приоритетите – КОМИСИОННИТЕ И ПОЗАТА „ПАРТЕР” ПРЕД ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ. Не за първи път ВМРО заедно с ДПС подкрепят противонационални решения, вредни за България. И докато ДПС все пак имат някакво морално оправдание, на ВМРО да напомня, че преди век такива като тях са ги третирали като побеснели кучета. Прошка за предатели не трябва и няма да има!

– КЕФКИ ФОРЕВЪР. Сделката за комисионните беше подкрепена от всеки, драпащ да се добере до държавната трапеза. То не бяха боксьори, футболисти, спортисти, артисти. Не остана нито един, който да не разбира и да не се изказа. Едно генералче даже обяви, че сме щели да станем голям авторитет в региона, като вземем Кефките /евентуално, защото не се знае кога ще ги видим/. Направо си представих как Ердоган получава сърцебиене от страх и отива при ходжа да му бае срещу уплах от българските въздушни сили! Добре, всички разбрахме, че сте си изтъргували добре влиянието и властта. Но поне не ни правете и нас смешни. Трайте си, приберете си комисионните и поне не се излагайте повече! Разбрахме също, че това е първата от поредица сделки със САЩ относно военна техника. Бравос на Тръмп, човекът си е бизнесмен. Нашите са просто продажни помияри.

– АПАТИЯ. Всички виждаме какво става. Народното събрание днес приема един заробващ ни договор, който ще ни струва много, много скъпо. Никого нямаше пред парламента. Никой нямаше да извика „предатели” на тези, които вътре ни продадоха за едни комисионни. Никой нямаше да извика „долу народните изменници”, защото всички вече сме се предали. А всъщност трябва съвсем малко. Шайката ги е страх само от народа. Защото каквото и да правят, ние сме повече от тях. Но сме разединени и манипулирани така, че да сме обзети от страх, разединение и апатия. И докато не осъзнаем, че само единни можем да се преборим с предателите, катастрофата ще се задълбочава.

– ПЛЯС, ПЛЯС, п…е, ВОДНО КОЛЕЛО. Баце днес покара и военен катер. Започвам да се замислям какво ли е правила с него майка му. То не бяха комплекси да гушка всеки, когото види, то не беше комплекс за малоценност, прекомпенсиран с мания за величие и нарцисизъм, то не беше да кара влак, джип, лодка……май не са му давали изобщо да си играе като малък, та на дърти години наваксва. Колко ни струва размотаването и осъществяването на детските му мечти, никой не знае. Но се предполага, като виждаме как НСО се влачи след него да го охранява от народната любов….

– НАП СА НЕВИННИ. Баце разпореди никой от НАП да не бъде уволняван. В края на краищата личните данни и почти сигурната възможност за изнудване, престъпления срещу личността и имуществото на всеки един от пълнолетните българи в момента, не го притеснява. Държавата, както винаги, не е длъжна да спазва закона. Само ние сме длъжни. Гербави виновни няма. Не са направили профилактика, не са направили тестове, не са спазили закона. Но виновни няма. Ние сме виновни явно. Че се доверяваме на държава, която вместо в изпълнение на обществения договор да ни защитава, се превърна в основния ни рекетьор.

– РОКАДИ НА КАЛИНКИ. Шефът на фонд „Земеделие” подаде оставка. Дори не му запомних името. Не се и съмнявам, че ще бъде заменен с друга калинка шарена. Резервната скамейка с корумпирани некадърници на ГЕРБ е много, много дълга.

– КЛАНЕТА. Продължават кланетата на прасета в Северна България. На практика клане на животновъдството. Продължение на миналогодишното. Съчетано със забрана за фермерски пазари. Не се ли усещаме. Искат да ни лишат от самостоятелната възможност за препитание. Да станем изцяло зависими от външния внос. Да не можем сами да се изхранваме и да сме в зависимост. Да ни ликвидират поминъка. Да ни ликвидират като народ. И по турско не е било толкова тежко. Дори поробителите са се спирали да лишат българите от поминъка им. Дори те са се възпирали да ни избият и изгонят всичките. Нашите, българските предатели, не се спират пред нищо. И си спомням думите на Апостола, че предателите заслужават само смърт. Докато все още има българи….

Бедни ми, бедни, български народе! Докато не се събудиш, докато не се изправиш, ще продължават да те ритат и да ти натискат главата в калта. Свободата заслужават само тези, които всеки ден се борят за нея. И за които тя е състояние на духа!

Елена Цонева Гунчева – адвокат
завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *