Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

„ЗАГУБИМ ЛИ БЪЛГАРИЯ, ЗАГУБИЛИ СМЕ ВСИЧКО!“


Унищожението ни върви по план. Да забравим, че сме българи, да забравим историята си, да забравим семействата си, да забравим Левски и Ботев, да забравим…Хайтов! Да четем само лигави джендърски разкази за нежната любов между двама мъже или за душевните терзания на джендърка, влюбена в съседката!

БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ – ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ! След като защитава всеки, който не е българин, след като ни наложиха толерастията в съчетание с джендърството, след като като поведоха кръстоносен поход срещу българщината, от евроджендърската организация обявиха Николай Хайтов за фашист и расист. Аз не съм учудена. Учудена съм от реакцията на обществото – вяла и незаинтересована!

Хайтов за мен е икона! Затова заглавието на публикацията е една негова мисъл. Българин в кръвта си! В главата си! В словото си! Отраснах с неговите произведения, с „Диви разкази“, гледах българските филми по негови сценарии – „Козият рог“, „Мъжки времена“….поколения наред неговите произведения ни учеха как да бъдем българи.

Сега посегнаха и на него! Защото евроджендърите не могат да преглътнат патриотизма и национализма, не могат да преглътнат, че все още има хора, които не искат да забравят, че са българи, че има все още хора, които казват: „Загубим ли България, загубили сме всичко!“. Тези, новите, либералите на евроджендъризма, мразят всичко българско, искат да се слеем в сива, безмозъчна, безродна тълпа, поддатлива на техните внушения и власт.

НЕ ПИПАЙТЕ ХАЙТОВ, БЕЗРОДНИЦИ! Той е отричал точно такива предатели като вас. ТОЙ Е БЪЛГАРИН! А вие…..вие сте жалки!

Елена Цонева Гунчева – адвокат
завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *