Go to ...

RSS Feed

19.04.2024

СОЦИАЛНИЯТ ИНЖЕНЕРИНГ НА МАФИЯТА


Много хора ми пишат на лични съобщения и питат, питат…защо спим? Защо не се вдигаме срещу това безумие и срещу престъпността? Защо търпим това?

Аз също съм се питала. И разбрах отговорът, но изобщо не ми харесва. Според мен кукловодите насочиха медиите, политолозите, социолозите и прочие мислители, към една задача: Да убедят българите, че са овце! Че нищо не зависи от тях. Че всеки, вдигнал глава, ЩЕ БЪДЕ СМАЧКАН!

Няма какво да се лъжем. В момента имаме ДИКТАТУРА НА МАФИЯТА. Престъпността не е сред народа, а сред правителството. Съдът защитава престъпниците от народа.

И народът е объркан. Вместо защита, от държавата получава само болезнени удари и ритници. И най-лошото – чувството, че е некадърен, прост и малодушен.

В същото време ни лишиха от водачи. Втълпиха на интелигенцията, че народът е много прост и няма да ги разбере. Че ще ги смачкат, ако надигнат глас. Че е по-добре да кротуват и да обслужват мафията, за да си решат личните проблеми.

И извадиха своите проекти на протестъри. Хора, на които никой не може да се довери. Които излъгаха хората. И те вече не вярват на никого. Не вярват на протести, защото водачите им, наети от правителството, ГИ ИЗЛЪГАХА!

А всъщност нещата са прости. Трябва да си повярваме. Да не допускаме социалният инженеринг, целящ наистина да ни превърне в овце, да победи. Виждам хората, виждам какво искат, какво ги вълнува. Те са готови. Ние сме готови.

Осъзнайте се, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА! Че ни унищожават, че се подиграват на нас и ни продават!

Президентът Радев е единственият, който се изправи срещу политическата шайка, превзела държавата. И вместо да очакваме от него сам като Дон Кихот да тръгне да сваля правителството /безумните предложения да обявява извънредно положение идват или от хора, дори непрочели Конституцията, или от провокатори, които искат да го подведат да направи подобна грешка/, трябва да изразим нашата воля. Защото ние сме СУВЕРЕНЪТ НА БЪЛГАРИЯ. И водачи ще се намерят. Президентът Радев е този, който засега сам се бори срещу управляващата мафия. Време е и ние да го подкрепим. Не само във фейсбук.

И да започнем с това на изборите да гласуваме – ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СРЕЩУ ШАЙКАТА! Да им покажем, че няма повече да ги търпим. И да искаме ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА И СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. Денят на изборите е денят, в който трябва да покажем НАШАТА ДУМА – НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

Събудете се! Ние сме народ, а не овце!

Елена Цонева Гунчева – адвокат
завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарский“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *