Go to ...

RSS Feed

14.06.2024

ЖИВИТЕ ФАКЛИ НА БЪЛГАРИЯ


Спомняте ли си Пламен? Момчето, което в знак на протест срещу безумието на Територията, се запали във Варна. Като искаше да привлече вниманието ни към това, което се случва. И което не можеше да продължи да живее в абсурдния ужас на ежедневието ни.

Вчера в град Рила се е запалил жив един баща. От отчаяние, че няма с какво да нахрани децата си. Жив огън. Докъде може да стигне безнадежността и мизерията в България. И колко хора се самоубиха, скачайки от блокове, обесвайки се по мазета и тавани, за които само с едно изречение в местния вестник се съобщава, че поредният неиздържал на ужаса е сложил край на агонията.
Живи факли в „проспериращата“ България на Премиера-Слънце! Където заводите никнат като гъби, заплатите са се повишили с 43 %, народът благоденства, строят се магистрали и всички го потупват по главата и го хвалят. А ние сме живи благодарение на него!

И да попитам Главната Мутра – защо в проспериращата ти държава хора се палят живи от мизерия? Защо в успешното ти управление старци умират от глад и студ по къщите си? Защо под доброто ръководство на гербавите, хората ровят по кофите за боклук, за да се нахранят?

Защо отчаянието, мизерията и липсата на перспектива станаха отличителна черта на живота на Територията? И понеже сте много загрижени за братска Венецуела, въпрос – да сте чули там някой да се е запалил от мизерия, защото не може да нахрани децата си?

Докъде ни докараха престъпните некадърници, които ни управляват? Българи да горят като живи факли от отчаяние….Ще си платите за това!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Елена Цонева Гунчева – e адвокат

завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *