Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

ИБРИКЧИИТЕ НА САЩ


За съжаление все повече се натрупва впечатлението, че сме станали колония на САЩ. България отдавна вече не води самостоятелна политика. Но никога не е било толкова очевадно, че нямаме право на самостоятелно мнение. Дори когато се отнася за неща, случващи се толкова далеч от България.

Нашите политици се превърнаха в ибрикчии на САЩ и ЕС, с единствената цел да се задържат на власт и да крадат от народа си. Защото без подкрепата на Чичо Сам много е възможно отдавна да ги бяхме изритали. Всичките тези соросоиди, които ни втълпяват за права на малцинствата, на различните, за толерантност, дори да те убиват, за търпение, за мирни революции имаха една единствена цел – да лишат българският народ от способността му за съпротива срещу безумието. И си избраха ибрикчии, които да обслужват тях, назначиха си губернатори на колонията.

Сега тези, които предадоха нас, признават един друг ибрикчия, който се опитва да свали законно избраният президент на Венецуела. Защото е американски възпитаник, възпитаник на МВФ, защото Венецуела има петрол. А САЩ имат интереси там, където има какво да крадат.

А възпитаникът на помощното училище, избран от САЩ по техните високи критерии за политици, хвърчи на молитвена закуска, за да докладва какво е свършил и да си получи новите задачи.

Чудя се нямат ли поне малко останало достойнство и чувство за българското, че се продават толкова лесно. Без да мислят за последиците. То и не могат, като гледам кои отговарят за външната политика….

Честито, българи, вече официално можем да се смятаме за колония на САЩ. Ама без техният стандарт. Само изпълняваме, те ни вземат ресурсите, казват ни какво да правим, а като опоскат всичко, ще продължат по плана тук да заселят ….други.

За предателите прошка никога не трябва да има. Но ме е яд, че дори не се съпротивляваме. Просто кротко стоим на колене и гледаме като овце как ни колят. Хора, които станаха слуги на чужди интереси. Предатели и ибрикчии.

 

 

 

 

 

 

 

Елена Цонева Гунчева – e адвокат

завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *