Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

ВЯРНО СИ Е!


Не вярвах, че ще дойде денят, в който ще се съглася на 100 % с гуруто на патрЕотите, шпагата на Европейския Парламент и по съвместителство дясна /или пък лява, знае ли човек/ ръка на Шкембе войвода!

Джамбазки за „Обединени патриоти“: Един няма нормален от нас – Mediapool.bg

Казаха си го най-накрая. Не че не го забелязахме досега. Натрапчиво! Със загриженост следяхме изстъпленията на вождовете на коалицията – единият със странни пристрастия към тоалетни и ненавиждащ деца и шум, другият с мания за величие и паради, няма смисъл да се изброява, ежедневните изпълнения наситиха желанието ни за зрелища на 200 %!

Но също така, ние, материалът, сме загрижени жестоко за хората! Наблюдаваните напоследък действия ни навеждат на мисълта за падението на българското здравеопазване откъм по-душевната му част и изтърваването на спешни случаи!
Искрено се притесних от желанието на виден патрЕот да се гърми на площада с личното си оръжие, добре че имаше радикулит ли, какво ли, та се отказа, а другият щеше с релса на врата да е хвърля от мост. Суицидни мисли! Съчетани с настойчивата нужда от обществено внимание. Може пък да са имали нещастно детство, знае ли човек? А лично Ангелчето на патрЕотите се вее със зареден пистолет в самолетите. Не е хубава тази работа!

Има едно определение за такива хора: неспособни да разбират и да ръководят постъпките си, представляващи опасност за себе си и обществото. За обществото вече разбрахме и видяхме

 

 

 

 

 

 

 

 

Елена Цонева Гунчева – e адвокат

завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *