Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

ДА ЖИВЕЕ ХАЗАРТА! ДЕЦАТА ДА УМИРАТ!


Снимка на Елена Цонева Гунчева.

ЗА 2017 ГОДИНА ПЕЧАЛБИТЕ ОТ ХАЗАРТ В БЪЛГАРИЯ СА 3 МИЛИАРДА ЛЕВА! ДАНЪЦИТЕ СА 177 МИЛИОНА ЛЕВА. ПИТА СЕ В ЗАДАЧАТА – АКО 3 МИЛИАРДА СЕ ОБЛОЖАТ С

ОБИКНОВЕНИЯ, ВАЖИМ ЗА ВСИЧКИ КОРПОРАТИВЕН ДАНЪК И ДДС, КАКВИ ЩЕ БЪДАТ ПРИХОДИТЕ?

Трите най-големи хазартни клъстера са групирани около компании на Васил Божков („Ню Геймс“ АД, „Евробет“ ООД, „Национална лотария“ АД и др.), Суди Озкан („Принцес Свиленград“ АД, „Стар Принцес“ АД и др.) и „Саневиан“ ООД („Уин Сити“ ЕООД, „Букмейкър 1“ ООД и др.). 
Сега хазартът е освободена доставка по ДДС, тоест върху него не се начислява 20 % ДДС. Сметнете сега 20 % от 3 милиарда колко е! Да, сумата е много внушителна!

Позволяваща и безплатни лекарства, и асистенти, и помощи…НО….ХАЗАРТЪТ Е ЗАКРИЛЯНА ОТ ДЪРЖАВАТА ДЕЙНОСТ! Защото печалбите се преразпределят и там са само наши хора! Защото хазартът го превърнаха в поредния наркотик за народа, защото единствено в България е позволено да се рекламира хазарт по телевизията и да се продават в близост до училища билети за моментни игри!

ПРИОРИТЕТИТЕ НА ДЪРЖАВАТА! БЮДЖЕТЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ПЪЛНИ САМО ОТ БЕДНИТЕ. ЗАЩОТО ТРИ МИЛИАРДА ЛЕВА НЕ СА МНОГО ПАРИ ЗА НЯКОИ?

ДА ЖИВЕЕ ХАЗАРТА! КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВАТ КРЕСЛИВИТЕ ЖЕНИ С БОЛНИТЕ ИМ ДЕЦА?
ИЛИ ПЪК БЕДНИТЕ ГРАЖДАНИ, КОИТО ПОД БЛАГОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ САМО СТАРИ АВТОМОБИЛИ ВТОРА ИЛИ ТРЕТА УПОТРЕБА? ТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ. ЗАЩОТО В ХАЗАРТА СМЕ НИЕ!

И СЕ СЕЩАМ ЗА ЕДНА ИГРА НА КЪСМЕТА – РУСКА РУЛЕТКА!
ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА ЩЕ НЯМАТЕ КЪСМЕТА, УПРАВЛЯВАЩИ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Елена Цонева Гунчева – e адвокат

завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *