Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

А КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ ГРАНИЦАТА?


Само не разбрах, кой точно ще определя кои са фалшиви сайтове и новини. И дали това няма да са точно неудобните до властта. Защото в България имаме ФАЛШИВА МЕДИЙНА СРЕДА, а официалните медии са превърнати в политически проститутки на управляващите. Ако чужденец отвори „свинските“ медии, ще остане с впечатлението за една благоденстваща държава, където всичко е наред, народът къта едни милиони и милиарди в банките, а само тук-там някой трол на Путин разваля картинката, но здравите сили веднага го спират!

Да, ама не! ТАМ, КЪДЕТО СВОБОДАТА НА СЛОВОТО Е ПОДМЕНЕНА С ПОРЪЧКОВА ЖУРНАЛИСТИКА, ПОДОБНИ МЕРКИ ОЗНАЧАВАТ ПЪЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО. Никоя официална медия не си позволява да пише нещо извън това, което казват ПР-ите на властта. ТОГАВА КОЯ Е ИСТИНСКАТА НОВИНА?
Безспорно, фалшиви новини има. Лесно се разграничават. Но по-добре фалшиви новини, отколкото поръчани. Защото истината се вижда винаги.

И е срамно, че точно патриотите тръгнаха да се борят срещу фалшивите новини. Дали пък причината не е в това, че тях най-много ги критикуват, а те нямат медийният чадър над ГЕРБ? И как мислят, че може да има демократична държава, в която свободата на словото се ограничава и правителството решава коя медия да съществува!??

ПатрЕотите паднаха толкова ниско, че дори не си струва да се коментират. Аз си спомням факелните шествия на ВМРО и тяхната непримиримост към всяка несправедливост в държавата….докато не докопаха властта! И сега се видя истинската им същност! На практика те подкрепят европейската политика истината да се прикрива, за да се манипулират хората. Няма новина за убити германки например от мигри – хората са спокойни и не протестират, няма новина за грабежи и изнасилвания – значи няма такива, а слуховете на ухо няма как да се разпространяват бързо. И хората ще вярват на това, което четат по медиите…..

„1984“. ВЕЧЕ Е ИСТИНА!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Елена Цонева Гунчева – e адвокат

завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *