Go to ...

RSS Feed

20.05.2024

ТРЯБВАТ ЛИ НИ МИГРИ?


Проблемите на България се натрупват един върху друг в момент, когато вътрешната обстановка е напрегната и промяната е наложителна. В същото време политическата върхушка води политика, която е национално предателство към интересите на България.
Пактът за миграция. Пълният текст явно няма да го видим, те си го знаят. Но Боку-Слънцето и хунтата му имат желание отново да се покажат добри пред западните си господари.
Мигрите щели да да са полезни, защото намалявало населението на България и Европа!!! Ама верно ли, бе?
И защо намалява специално населението на България?
ЗАРАДИ ВАС! ЗАРАДИ ОТКРОВЕНАТА ВИ АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА. ЗАРАДИ ПОЛИТИКАТА ВИ СПРЯМО ДЕЦАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ, КОИТО ВИ ИЗЯЖДАЛИ БЮДЖЕТА, ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ВАШИТЕ ДЖОБОВЕ!

И какво – ще си повикате мигри, които да гласуват за вас. Това ясно! Ама кой ще работи, за да ви издържа, не разбрах!!! 
КАК СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ТАЗИ ЗЕМЯ, КОЯТО БЪЛГАРИТЕ 13 ВЕКА СА ОТСТОЯВАЛИ С КРЪВТА СИ, СЕГА ДА ПРОДАВАТЕ ЗА ЕДНО „КОНГРЕЧУЛЕЙШЪНС“ НА ЗАПАДНИТЕ СИ ГОСПОДАРИ, КОИТО ВИНАГИ СА БИЛИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ?
Тук е християнска, българска земя! И ако някой иска да я вземе, ще трябва да се бие за нея. Както ние сме го правили и ще го правим. 
ВСЕКИ ПОЛИТИК, КОЙТО ОДОБРИ, ПОДКРЕПИ ИЛИ ПОДПИШЕ ТОЗИ ПАКТ, Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Елена Цонева Гунчева – e адвокат

завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *