Go to ...

RSS Feed

19.04.2024

ЕДНО МАЛОУМНО ПАРТИЙНО ЗЛО ХОДИ ИЗ БЪЛГАРИЯ!


Отново се опитва да се втълпи на обществото колко е важна Истанбулската конвенция. Не мога да разбера как всички се правят, че не разбират проблема. Нима мислите, че един комплексиран озверял от ревност мъж ще прочете конвенцията, ще се засрами и няма да посегне да удари или убие?! Защо не почнем от причината, а не от следствието!

А причината е, че целенасочено и търпеливо политиците разрушиха ценностната система на българина. От основна ценност, семейството се превърна в изключение. Моралът се разпадна, вече хората не знаят какво е важно, облъчват ги с мислене, по подходящо за Содом и Гомор, отколкото за българско семейство.

МОРАЛ И ЦЕННОСТИ! Тяхната липса води до насилие. И ще продължава да води, без значение колко конвенции ще приемете. А вие ги разрушавате… С Вашия политически кур@енски морал давате примера, че без значение колко долно е поведението ти, колко си прост, невъзпитан, какви провинения имаш, как се биеш като хулиган по самолети и пътища, или по-лошо, как сериозно те подозират в престъпления за рекет и убийства, може да станеш ПОЛИТИК И ДЕПУТАТ! ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА!

Разбиха единството на Църквата с разкола и тя остана вторачена само в собствените си проблеми.Разбиха образованието и вместо са чест, достойнство, героизъм и история, децата ни учат, че Гергьовден е най-големият ромски празник и се празнува от мюсюлманите, че не е имало турско робство, а присъствие, по време на което са е обменяли културни традиции. Разбиха семейството, като се толерира извънбрачното съжителство, еднополови връзки и гей-парадите пред очите на децата.

Българите имат не повече от едно-две деца, които са разглезвани до степен на инфантилност. С работещи по цял ден родители, които не могат да се занимават с възпитанието им. Със заместване на грижата с пари и материални придобивки. С примера на родители, които не се интересуват от нищо, освен от себе си. С медии, които облъчват само с насилие и простотия.

Едни загубени поколения! Мъже, които се държат като обидени осмокласници, не можещи и не искащи да носят отговорност, предпочитащи уюта на дома на мама и тати пред отговорността сами да се справят в живота. С жени, рано узнаващи, че с образование и интелект не се стига доникъде в България и които вместо на наука и учене, залагат на силикона и духането, за да успеят в живота.

Затова е насилието. Няма да го промените със закони. И да задам въпроса, защо не обучите полицаите незабавно да предприемат мерки, а не да се подиграват на жените, които са се оплакали и да неглижират жалбите? Защо не създадете държавна институция, която незабавно да се намесва с помощ при риск от насилие?

А промените в НК….интересното е, че съставът за психическия тормоз е общ, тоест всеки може да се оплаче от тормоз – например политик, за когото пишат във Фейсбук и е стресиран от тормоза….е, ако някой забележи, ако не, тази разпоредба ще си влезе в сила и следващият път някой политик ще заведе жалба в прокуратурата за психически тормоз о избирателите му….колко му е!

 

 

 

 

 

 

 

 

Елена Цонева Гунчева – e адвокат

завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *