Go to ...

RSS Feed

04.03.2024

„ОБЕДИНЕНАТА ТРАПЕЗА“


Патриотарите долно излъгаха избирателите си и продадоха националната идея заради няколко подхвърлени мръвки от трапезата на държавата.

Къде отидоха обещанията Ви, патриоти? Вече ни е гнус от Вас! Осребрихте до последната стотинка подкрепата си за най-отвратителното правителство на прехода, а гласуваха за Вас, защото се надяваха българите да бъдат представени в Парламента и да защитавате правата им.

Вие защитихте единствено собствените си интереси!
Нищо патриотично не остана в позицията Ви. Дори с леко учудване гледате, когато някой Ви пита за националните идеали и какво сте направили?

Важна е трапезата! 
Патриотизъм за лична употреба! 
От кресливите Ви призиви и шествия по площадите се превърнахте в махленските кавгаджии на Парламента, боричкащи се за някое кокалче, което Ви подхвърля подкрепяният от Вас българоубиец!

И гласувате – не със златните, а с мръсните си пръсти, опетнили България! И дори не Ви е срам!

Сега отново ще се обединявате след срамните скандали и раздори, даващи зрелища у нас и в чужбина! В името на трапезата! Този път – европейската!

Махнете мръсните си ръце от патриотизма и народа! Махнете думата "патриоти" от заглавието на трапезната си коалиция, за да не петните тази свята дума!

И понеже всички се имате за наследници на ВМРО, да ви напомня ли преди сто години какво са правили с предателите на идеята?

Помислете и за това, докато си мечтаете за секретарките в Брюксел и пликовете със заплати!

 

 

 

 

 

 

 

Елена Цонева Гунчева – e адвокат

завършила Право в ПУ "Паисий Хилендарски"

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *