Go to ...

RSS Feed

23.07.2024

НА КОГО СЛУЖИ ПРЕМИЕРЪТ – СЛЪНЦЕ ИЛИ ТЪРСИ ПАРИТЕ?


Мислих много, преди да повдигна темата, тъй като е, така да се каже, политнекоректна. Но въпросът не е дали някой ще се обиди, а по какъв начин са защитени интересите на България.
Израел е държава, която провежда отявлено агресивна политика в Близкия Изток.

Окупират се територии, гонения срещу палестинците, въздушни удари срещу суверенни държави….неща, които всички виждат, но които странно защо никой не забелязва и не коментира? Израел са съюзник на САЩ. Заедно провеждат агресивна и недемократична политика в Близкия Изток. Нападат се суверенни държави, убиват се невинни хора, Ерусалим от град на вярата се превърна в град на агресията.

И дори тези съюзници докато не дойде явлението "Тръмп" в САЩ, не признаваха Ерусалим за столица на Израел. А след признанието от сегашния американски президент, напрежението явно се увеличи.
Но пък зетят на Тръмп е ортодоксален евреин, така че не съм безкрайно учудена от странните му политически ходове, с които повечето американски политици не са съгласни.

Аз израстнах в години, когато България защитаваше палестинската кауза, след това в началото на прехода рЕзко се сближихме с Израел, а след това …със Сорос, със Световната банка, с Международния валутен фонд…..случайно контролирани от евреи!

България спаси своите евреи преди 75 години. Въпреки Хитлер и това, че бяхме съюзници на Райха. Защото бяхме хора.

Но преди 28 години, наследниците на същите ни изпратиха Сорос, международните банкери, които чрез външния дълг на практика контролират държавната политика.

Премиерът-Слънце винаги е бил близък с Израел. Както и много негови предшественици. Които, слагайки еврейска шапчица на главата си, отиват да се молят в Синагогата и на Стената на плача. Премиери и политици на ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА.

Вече за втори път тази година е в Израел. Въпреки напрежението във вътрешната политика в България, исканията за оставки и НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ!!!

Оставам с погнусата от усещането за мръсни задкулисни договорки за спасяване на властта. ВЪПРОСЪТ Е: КАКВА ЦЕНА ЩЕ ПЛАТИМ?

Защото В ПОЛИТИКАТА НЯМА ПРИЯТЕЛИ, А САМО ИНТЕРЕСИ!!! ВСЕКИ СИ ПЛАЩА ЗА УСЛУГИТЕ!

Израел имал интерес за закупуване на българска земя. 
Ще отворим генерално почетно консулство в Ерусалим – косвено признаване, че Ерусалим е столица на Израел – през главата на Народното събрание и народът на България.

И въпреки уважението ми към евреите, като християнка ще цитирам един откъс от Библията:

"Пилат остави Исус вътре в съдебната зала, излезе при юдеите и им каза: “Аз не намирам никаква вина у него.” Тогава евреите му казаха: “Този рече: “Аз мога да разруша храма и в три дни да го изградя.” Пилат ги запита: “Кой храм?” Отговориха му: “Та нашия храм, който създадохме за 46 години, а той казва, че ще го събори и за три дни ще го въздигне.” Пилат разбра техните лъжи и .им каза: “Аз съм невинен за кръвта на този праведник, вие виждате.” Евреите му отговориха: “НЕКА НЕГОВАТА КРЪВ ПАДНЕ ВЪРХУ НАС И НАШИТЕ ДЕЦА."

ИСКАМ ДА ЗНАМ ЦЕНАТА, КОЯТО Е ДОГОВОРИЛ ПРЕМИЕРЪТ-СЛЪНЦЕ В ИЗРАЕЛ. ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ГО НЯМА НА ПРАЗНИКА НА СЪЕДИНЕНИЕТО – ПРИ НАРОДА МУ. ИЛИ ТОВА НЕ Е НЕГОВИЯТ НАРОД???

 

 

 

 

 

 

 

 

Елена Цонева Гунчева – e адвокат

завършила Право в ПУ "Паисий Хилендарски"

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *