Go to ...

RSS Feed

19.04.2024

МВР – НА КОЙ СЛУЖИ И ДОКОЛКО ТОВА Е ЗАКОННО?


      Сегашният шеф на МВР се дегизира като едноок в опит да изкаже съпричастност с пострадала служителка, а всъщност ни показа истинското лице на службата днес! Защото МВР с едното око следи закононарушителите, а другото е притворило за да могат други престъпни елементи да продължават безнаказано своята противозаконна и антинародна дейност.
По този начин МВР се превръща в служба, с чиято помощ действат на територията на страната криминални авторитети и престъпни групи, а обществения ред и безопастност отдавна не е приоритет на тази държавна структура.

      Този модел отдавна действа у нас съвместно с услужливата помощ на съд и прокуратура,- за едни неща системата действа бързо и безкомпромисно, а за други си затваря едното око и се преструва, че нищо не е станало. В това време да избяга човек от затвор в България стана модерно, да се бие и напада държавен служител вече е престижно, да се живее за сметка на нечий чужд труд нормално. Така една прослойка наши сънародници от циганския етнос, които иначе се ползват с всички привилегии и социални придобивки от страна на държавата, а в същото време не спазват установените в нея закони и ред е покровителствана от държавния репресивен апарат във всяка една област.
Давайки възможност на части от една етническа група в държавата да живее по свои собствени закони и разбирания държавния репресивен апарат се превръща в престъпна организация вътре в самата държава! Защото в закона ясно е разписано че престъпното бездействие, злоупотребата със служебно положение, както и употребата му не по предназначение са тежки криминални престъпления.

      Остава да си зададем въпроса защо репресивните органи съдействат за противозаконната държавна дейност на определени лица? Кой има изгода в държавата да се създава напрежение между циганския етнос и другите? Или държавата смята циганите за хора неспособни да постигнат образователния и граждански ценз на останалите българи? Това даже навежда на мисли за расова теория или конспирация. Иначе защо? Другото е да се поддържа изкуствено напрежение, което е изгодно на трета страна и е в неин интерес, а това е национално предателство!​

 

 

 

 

Емил Х. Виличков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *